نصب و راه اندازی آسفالت جدید نیاز به هزینه زیادی دارد، از این رو بهتر است اینکار به درستی انجام بگیرد تا طول عمر آسفالت افزایش پیدا کند تا برای چند سال بتوانید به خوبی از آسفالت خود استفاده کنید و نیاز مجدد به آسفالت کردن نداشته باشید. از این رو در این مقاله بایدها و نبایدهای پس از اجرای روکش آسفالت را برایتان آماده کردهایم که در صورت رعایت آنها کیفیت آسفالت بسیار مطلوب خواهد شد و ماندگاری آن نیز افزایش چشمگیری خواهد داشت. این بایدها و نبایدها را دنبال کنید تا از طول عمر روکش آسفالت با کیفیت خود اطمینان حاصل کنید!
قبل از رانندگی روی سطح جدید باید حداقل 24 ساعت صبر کنید. البته دمای هوا در میزان این ساعات منع تردد تاثیر گذار است و در هوای گرم باید بیشتر منتظر بمانید.
اگر خانه خود را به تازگی آسفالت کردهاید و میخواهید آسفالت شما به خوبی حفظ شود در چند ماه اول سعی کنید به صورت مستقیم پارک کنید و استفاده از فرمان را به حداقل برسانید زیرا چرخاندن زیاد چرخها برروی آسفالت نو میتواند باعث بروز اشکالاتی در آن شود.
اگر میخواهید رانندگی شما صدمه کمتری به آسفالت جدیدتان وارد کند پیشنهاد میشود که هر بار دقیقاً در یک نقطه پارک نکنید، پارک کردن خودرو در یک نقطه مشخص در طولانی مدت باعث وجود آثاری در آسفالت میشود. اما شما میتوانید با کمی جابجایی در هربار پارک خودرویتان این مشکل را رفع کنید و طول عمر آسفالت خود را افزایش دهید.
حال که با بایدها و نبایدهای پس از اجرای روکش آسفالت کمی آشنا شدید میخواهیم چند کار کاربردی معرفی کنیم که انجام آنها در سالهای بعد از استفاده از آسفالت باعث میشود برای مدتهای زیادی نیاز به آسفالت مجدد پیدا نکنید. انجام این کارهای ساده کمی هزینه در پی دارد اما در نهایت باعث میشود آسفالت شما با کیفیت روز اول خود باقی بماند و مدتهای زیادی نیاز به آسفالت جدید پیدا نکنید. با ما همراه باشید.
پس از گذشت چند سال از طول عمر آسفالت بهتر است به فکر ترمیم آسفالت باشید، معمولا آسفالت پس از گذشت چند سال مشکلاتی جزئی پیدا میکند که رفع آنها برای متخصصان بسیار راحت است و هزینه خیلی کمی دارد اما با آن هزینه کوچک سالها طول عمر آسفالتتان افزایش پیدا خواهد کرد، برای مثال استفاده از لایههای محافظتی نظیر چیپ سیل و میکروسرفیسینگ میتوانند ترکها و حفرههای بهوجود آمده برروی سطح آسفالت را ترمیم کنند. همچنین استفاده از یک لایه نازک از این لایه میتواند آسفالت شما را مانند روز اول نو کند و طول عمر آن را افزایش زیادی دهد.
آسفالت جدید را حداقل به مدت یک سال روکش نکنید. محصولات مختلف و افزودنی هایی که توسط سایر روکش های بیرونی استفاده می شوند می توانند باعث بروز ترک خوردگی یا مشکلاتی دیگر در آسفالت شما شوند. از این رو پیشنهاد میشود که تا یکسال پس از اجرای آسفالت به سراغ روکش کردن آن نروید.
در نهایت یکی دیگر از نکات مهم برای حفظ کیفیت آسفالت این است که هرساله ترکها و سائیدگیهای موجود برروی آسفالت را پیش از اینکه عمق زیادی پیدا کنند و کار از ترمیمشان بگذرد ترمیم کنید. برای اینکار میتوانید با هماهنگی با شرکتهای تولید آسفالت مانند شرکت آسفالت ماکادام شرق با استفاده از لایههای محافظتی به ترمیم نقطه مورد نظر بپردازید تا مشکل پیش از آنکه بزرگ شود رفع گردد.
از اینکه در این مقاله همراه ما بودید از شما سپاسگزاریم. فراموش نکنید که نظرات ارزشمند خود را با ما و دیگر خوانندگان درمیان بگذارید. امیدواریم که مطالعه این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.